31 Temmuz 2014 Perşembe

Kim Kardashian Hollywood Game

Son zamanlarda kesinlikle kafayı taktığım oyunun ta kendisi. Saçma salak bir şey evet ama herkes tarafından bu kadar oynanıyor olmasının bir sebebi var. Çoğu gerzek insanın youtube'a video koymalarının sebebi olan, ünlü olma isteği. Artık youtube, gerizekalı kızların makyaj yaptıkları ve telefonlarında hangi uygulamalar olduğunu gösterdiği bir site haline geldi, bunun amacı ise sosyal medyadaki ağlarından takip edilme istekleri. Kim Kardashian Hollywood oyununda ise size istediğiniz bu şey veriliyor, oyun üzerinden olsa bile. 
Oyundaki amacınız"E"listesinde başladığının popülerlik durumunuzu yükseltere"A"listesine gelmek, ki ben ordayım:) Buraya ulaşabilmek için enerji biriktirip, fotoğraf çekimlerine falan gidiyorsunuz. Her şey de, mağazadan çıktığınızda karşılaştığınız Kim Kardashian sayesinde oluyor. Mağazanızı kapatıyor olmanıza rağmen onu içeri alıyorsunuz ve bedavaya elbise veriyorsunuz. Onunla ilk karşılaştığınızda size verilen üç seçenekten hangisini seçerseniz seçin, mutlaka içeri giriyor:) Ondan sonra da sizi yeni tanımasına rağmen bir fotoğraf çekimine davet ediyor. Sonra ona vermediğiniz halde telefon numaranızı bulup sizi arıyor falan. Menajeriniz Simon, kızının erkek arkadaşından nefret ediyor:) Size sürekli fotoğraf çekimleri falan ayarlıyor ve sizde onlara gidip popüler oluyorsunuz. Beni oyuna bağlayan tek şey popülerliğimin yükselişini izlemekti ama artı"A"listesinde olduğuma göre devam etmemi sağlaycak bir şey kalmadı, gene de bir süre daha oynayacağım:) 
Tabii ki enerjiniz dolarken beklemeyin diye bunun da hilesini yapmışlar, o da herkesin bir zamanlar kafayı taktığı Candy Crush'taki canların yüklenmesini beklerken kullandığı yöntem gibi ama açıklayabileceğimi düşünmüyorum, youtube'a yazarsanız zaten çıkar mutlaka. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder