10 Ağustos 2014 Pazar

instagram'da beğeni alma yolları

Son zamanlarda çok popüler olan bir app var, instagram. Napıyorsunuz, fotoğraf paylaşıyorsunuz. Ancak ergen kullanıcılar için beğeni sayısı birazcık önemli bir durum. Sırf beğeni sayısını artırmak için de çıkarılan bir çok app var. Kullandığım ve bildiğim 2tanesini anlatayım:
Tags For Likes: Size fotoğrafınız altına yorum olarak yapıştırıp beğeni kazandırabilmek için bir çok kategoriden oluşuyor. Popüler olanlar veya kediler ve köpekler için olanlar mesela. En çok kullandıklarınızı favorilerinize ekleyebiliyorsunuz. Genelde"2nd populer"taginden daha çok beğeni geliyor, deneyimlerime göre:) Ancak beğeni geldikten sonra tagi silerseniz daha hoş bir görünüm elde edersiniz, zaten yaklaşık 5dakikadan sonra beğeni gelmiyor aynı tagden, daha çok istiyorsanız silip yenilerini yapıştırıyorsunuz.
Saçma salak bu işlevinin dışında hoşuma giden bir özelliği de şu, diyelim ki sadece kedinizin veya köpeğinizin fotoğrafını paylaşmak için kullandığınız bir hesabınız var, kedi veya köpek tagini yapıştırdığınızda, aynı amaçla açılmış diğer hesaplarla arkadaş olabiliyorsunuz. Köpeğinizin instagramda bir çok köpek arkadaşı oluyor örneğin:)
Get Likes: Yukarıdaki appden daha bilinen bir app değil bu, ancak daha etkili. Size başka insanların fotoğraflarını beğendiriyor ve her beğendiğiniz fotoğraf için bir coin kazanıyorsunuz. Onları biriktirdikten sonra da yarı sayısı kadar beğeni alabiliyorsunuz. Örneğin 300kişinin fotoğrafını beğendiniz, kendi fotoğraflarınızdan bir tanesi için 150beğeni sağlayabiliyorsunuz.
Saçma appler oldukları belli ve evet gereksizler. Ancak böyle beğeni sayısı gibi sorunlarımız var maalesef. Kullanmaktan pek gurur duyduğum appler olmasa da, bu sorunu olan akranlarım için veya instagramda fotoğraflar altında o kadar tagi görüp anlamayanlar için kısa bir bilgilendirme olur diye düşündüm:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder