10 Ekim 2014 Cuma

late night post

Neredeyse bir hafta olmuş yazmayalı, kendimi kötü hissediyorum. Tatil zamanları bloga yazmak için heyecandan kuduruyorum ama bu kadar sık sık olmaz diye kendimi durduruyorum, ondan sonra da okul işlerinden falan kaynıyor, kusura bakmayın!
Blogumun misafirleri artmış birazcık, hoşgelmişler:3 Şu iğrenç lise hayatımda en çok beni heyecanlandıran ve sevindiren olay bu blogda gerçekleşenler. 
Lise deyince de, evet hala iğrenç geçmeye devam ediyor. Gün geçtikçe daha da iğrençleşiyor ve çirkinleşiyor. Herkes daha da manyaklaşıyor ve dersler daha da zorlaşıyor. Sabah daha da zor kalkıyorum ve saçımdan daha da çok nefret ediyorum. Şimdi sevinebildiğim anlık anları sizlerle paylaşacağım:3

Geçen hafta kaynayan bilgisayar dersinde bu hafta, hocamızın wallpaperının "the hobbit" olduğunu gördüm mesela:) Küçük bir sevinç dansı yaptım, 2dakika sürdü. 
günlük seksi Mori fotoğrafı
En yakın arkadaşım olan Barış bugün bana sıkıca sarıldı, birazcık vücudumdan çıtlama sesleri geldi ama arkadaşlığımızın ilerleme sesleri bunlar diye saçmalamak istiyorum:) Geçen sene güzel olan ilişkimizi birazcık mahvetmiştim, şimdi onu düzeltmeye çabalıyorum, o yüzden seviniyorum böyle küçük şeylere. Sevdiğim bir insan, kaybetmek asla istemem. 

Matematik dersi, çoğu insanın aksine çok sevdiğim bir derstir ve gayet de başarılıyımdır, aslında başarılıydım. Bu sene bir şeyler oldu, quizlerden sürekli 60ın altında almaya başladım. Evde soru çözerken falan kafayı yiyordum hiçbir şey yapamıyorum diye, bir de konu kümeler. Hocamız, bugün işte ikinci quiz sonucumu mesaj olarak attı, beklentisinin altındaymış. Ben de ona bu sorunumu anlattım da birazcık beni sevmeye ve uğraştığımı anlamaya başladı. Güzel bir şey, 4senemi kolaylaştıracak küçük adımlar.

Şimdi köpeğim tekila yanımda son ses kemiğini kemiriyor. Şişko kıçı bana dönük, tüyleri de parlıyor. 

Pazar günü Harry Potter maceralarıma devam edebileceğim çünkü annem filmleri indirdi. Bende olan cdler dublajlıymış, gördüğüm anda attım elimden.

Bir de bugün tiyatroya gittik, annem-ben ve arkadaşı. Ay çok güzeldi, çok seviyorum yahu. İzlemeye, insanların oyunculuklarına hayran kalmaya bayılıyorum. Komikti, gene silah falan vardı, kulaklarımız patladı. Ama aralarda küçük müzikal gibi şeyler yaptılar. Çok tatlılardı, süper bir grup:3
Sizin inşallah güzel geçiyordur günleriniz, gülüyorsunuzdur, eğeleniyorsunuzdur. Hepinize iyi geceler. Yatağımın içine geçip Lord Of The Rings okuma zamanı şimdi:) Yatmadan önce her gün 16sayfa! Ocağa kadar bitecek bu seri! Kendinize iyi bakın:3

                                                      Günün Şarkısı:



2 yorum:

  1. Ben tüm Harry Potter'ı dublajlı izledim nedeni ise küçüklükten itibaren seriyi sinemada güncel takip ettiğin için dublaja ister istemez alışıyorsun. Ama seri bittiğinde tüm seriyi altyazılı olarak baştan 2-3 kere izledim. :) Dublajının da kötü olmadığını düşündüğüm bir kaç filmden biridir. Kedinde çok tatlıymış, ismide güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dublajı güzel miymiş yahu? Sevindim o zaman, öyle de izleyebilirim:)
      Morişko da çok teşekkür ediyor, küçük bir sevinç miyavlaması yaptı:3

      Sil