18 Ekim 2014 Cumartesi

weather candy

Arkadaşlar, dünyanın en harika şeyi oldu. Geçen hafta paylaştığım "vine" postunda size Cody Ko'dan söz etmiştim. Bilin bakalım ne olmuş olabilir?

Şöyle başlayayım. Cody arkadaşı Devon ile yeni bir application çıkarmış, weather candy adında. Hava durumlarını, seçtiğiniz bir temanın fotoğraflarını sizlerle paylaşarak sunuyor. Pug, kadın veya erkek temasını seçebiliyorsunuz:) Bu sabah twittera girdiğimde Cody'nin, application'u hakkında insanların yaptığı yorumlara cevap verdiğini gördüm. Bir kaç gün önce attığım "i love you" tweetine cevap vermediğinden pek ümidim yoktu, ama şansımı denemek istedim.

Erkek temasına kendi resmini koysaydı süper olacağını ve Devonla kendisini tebrik ettiğimi söyledim. Yahu, gitmiş bunu favorilerine eklemiş, "thank you :)" diye cevap vermiş ya! 1saat önce olmuş bir olay olmasına rağmen hala çok heyecanlıyım. Evde 15dakika boyunca oturamadım. O postu paylaştıktan sonraki bir kaç gün boyunca zaten Cody'e karşı olan hayranlığımın en üst seviyelerini yaşarken, bana cevap vermesi olağan üstü bir olay oldu. Daha sonra da iğrençleşip, seni çok seviyorum ağağa diye şeyler yazmayı düşünüyordum ama cool davranmaya karar verdim, hahah:)
Bu arada çıkardıkları application'un cidden çok güzel olduğunu düşünüyorum. App Store'dan hemen girip bir bakmanızı tavsiye ederim.

günlük seksi Mori fotoğrafı
tavuğumuzun bekçisi
Dün de öğle tenefüsüm çok güzel geçmişti. Okulda, başkanlık seçimlerinden dolayı aday olmuş herkes bizim koridora gelip, konuşma yapıyorlar. 3tane aday var zaten, bir tanesi 7.sınıftan da tanıdığım benden bir yaş büyük olan bir çocuk, diğerleri de 11.sınıf. Onlardan bir tanesi bizim koridora gelmeye bile zahmet etmiyor, sanırım kazacağından emin. Ama diğeri de sürekli bizim oralarda. Biz genelde arkadaşım S'le tenefüslerde, koridordaki bir kaloriferde takılıyoruz. 11.sınıflardan olan çocuk da bizimle orada iki üç kere konuşmuştu, bizden bir yaş büyük olan 10.sınıf ise genelde sınıflarda konuşma yapmayı tercih ettiği için bizim yanımıza özel olarak konuşmak için gelmiyor. Dün öğlen işte bu ikisi de bizim yanımıza geldi ve aralarında küçük bir çekişme oldu, biz kime oy vermeliyiz diye:) Baya şahsımıza özel güzel şeyler dediler, eğelenceliydi, S'le sınıfa zıplayarak dönüyorduk(aslında sadece ben zıpladım).
İşte böyle muhteşem iki olay ile bitirmek istiyorum bu yazıyı. Şu Cody Ko'lu olan fotoğrafın çıktısını alıp çerçevelettirmek gibi planlarım var, ne zaman üzgün olursam bakıp gülebilmem için. Ay inanabiliyor musunuz yahu?:)
Siz de kendinize iyi bakın, hafta sonunuzu güzel geçirin!:3

Günün Şarkısı:

2 yorum:

  1. Cody Ko dediğin kişi, twitterda üstü çıplak bir şekilde sırt çantası takmış olan çocuk mu? O ise bende takibe alayım. :)) Ya o sırt çantaları çıplak güzel tenlerine zarar vermiyor mu çok merak ediyorum.
    Haa tekrar baktım da o değilmiş. Cody'de tatlıymış ama. :) Twitterını görünce de hemen takibe aldım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, her şekilde takibe aldınız yani:)
      Çok tatlıdır çok, instagramı da var:)

      Sil