6 Eylül 2014 Cumartesi

mori the bird slayer

Liseye geçiyorum diye yenilediğimiz odamdan çıkmıyor kaç gündür. Ne zaman salonda bulamasak Morişkoyu mutlaka odamda ya sandalyemde ya da koltuğumda uyuyor oluyor. O koca kıçını sevmek için yaklaştığımızda ise önce uyanma miyavlamasını yapıyor ondan sonra da karnını açıp sev beni miyavlamasına geçiyor. Açtığı o pembe, bol tüylü karnını da çok sevdirmiyor, hemen oyun aşamasına geçip minnoş patileriyle elimle top gibi oynuyor sonra da yavaşca ağzına yaklaştırıp ısırmaya başlıyor. Başta yumuşak başladığı bu ısırmayı, karnını sevmeyi devam ettirdiğiniz sürece gittikçe güçlendiriyor. 


Annemle yatakta kitap okuduğumuz zamanlarda ise diğer odadan gelip, yanımıza oturup miyavlamaya başlıyor. Eğilip kafasından öptükten sonra daha çok istediğini göstermek için her öpücüğün sonunda daha da içten miyavlıyor. Ondan sonra ayağa kalkıp kafasından öpmek için çömeldiğiniz pozun etrafında size sürtünerek dönerken miyavlamayı sürdürüyor. Son olarak da önünüze gelip kafasını size dayayıp yere atıyor kendini ve o pembe karnını açıp size asla kitap okutmuyor. 




2yıl önceki yılbaşı maskemin yeşil ince uzun süslerini çimen sanıp bir heyecanlara giriyor ve uzun uzun miyavlıyor Morişko. Maskeyi ona bırakırsanız eğer her süsü ayrı ayrı ısırıp, her yerine sürtünüyor. Kaç gündür annemle çimen alalım diyoruz şu kediye ama bir türlü başaramıyoruz. 

Islak mamasını yedikten sonraki mutlulukla da evde kendi kendine koşup, sürekli bir pusu halinde oluyor Morişko. Salondaki küçük masanın altında saklanıyor önce, koltuktan geçip görüş alanına girdiğinizde ise halının her köşesine koştuktan sonra son bir sürat yatak odasına geçip soluklanıyor ve sonra gene bir son sürat salona geri dönüyor. Sonra da geçirdiği günün en heyecanlı 5dakikasının yorgunluğuyla halının üstünde yayılıp etrafı izliyor. 


Mori'nın en heyecanlı maceralarını sizlerle paylaşmaya devam etmek üzere herkese çok çok güzel günler!:3

                                                                Günün Şarkısı: 
                                                    




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder