11 Eylül 2014 Perşembe

my neighbor totoro

Ay iPhone6 ve plus'ı çıkmış. Çok heyecanla bekliyordum ama o ne öyle yahu. Plus zaten direk iPad kategorisine girmeli bence. Arkaları da çok iğrenç olmuş. iPhone5s bence güzel, böyle büyük telefonlara gerek yok Apple'da. Samsung çok satıyor diye yapıyorlar. Apple Watch da çıkarmışlar. Ne gerek var şimdi.
Neyse sizle son zamanlarda annemle izlediğim bir film hakkında konuşmak istiyorum. TONARI NO TOTORO! Yani My Neighbor Totoro.
İki kız kardeş var, bir de babaları var. Anneleri hasta, hastanede kalıyor. Yeni bir yere taşınıyorlar, evin yanında kocaman bir orman ve de girişinde kocaman bir ağaç var.
Filmin ilk dakikalarında olan bir olayı anlatayım. Kızlar evi gezerlerken küçük siyah böcek gibi şeyleri görüyorlar. Sonra komşuları geliyor, yaşlı bir teyze. Birazcık korkunç bir suratı var:) Kızlardan küçük olanı da benim gibi korkuyor zaten. O böcek gibi olan şeylerin, güldükleri sürece evlerinden uzak duracağını söylüyor. Onlar da öyle yapıyorlar:)
Kızlardan büyük olan okula gittiği zaman, küçük olan bahçelerinden ormana doğru ufak bir yolculuk yapıp bir şeyler keşfediyor işte:) Filmin ondan sonrası tamamen çok eğelenceli. Küçük bir heyecanlanma oluyor sadece.
Bakınız:
Google'dan daha fazla resim araştırabilirsiniz, çok güzelleri var!

               öyleyse Günün Şarkısı:
günlük seksi ve şişko Mori fotoğrafı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder