1 Eylül 2014 Pazartesi

instagram'ın sevgili insanları

Instagramda nefret ettiğim bir kaç insandan söz etmek istiyorum.
Öncellikle şu anda kesin olarak instagram üzerinden nefret ettiğim 3insan var. Bunlara A-E-N kişileri diyelim mesela, tamamen öylesine harfler. Napıyorlar?

  • (A)kişisi:
  1. Sürekli içmediği içkilerin ve sigaranın fotoğraflarını paylaşıp altına sadece kendi düzeyindeki insanlar için havalı olduğunu düşündüğü yorumlar yazıyor ki bu benim açımdan tamamen salakça gözüküyor. 
  2. Var olan fotoğraf sayısını nedense sürekli 20li sayılarda tutmakta ısrarcı olduğu için koyduğu her yeni fotoğraf üzerine eskilerden bir tanesini siliyor. 
  3. Bir dönem boyunca sadece manzara resimleri paylaşmak için kullandığı instagram hesabını tamamen silerek şimdi sadece kendisinin seksi(!)fotoğraflarını paylaşmak için kullanıyor.
  4. Dünya'nın en gerizekalı erkek arkadaşını kıskandırmak üzere sürekli erkeklerle olan fotoğraflarını paylaştıktan 1saat sonra, twitterda gururla açıklama yapıp, güya erkek arkadaşının laf etmesi üzerine fotoğrafları kaldırıyor. (Aynı zamanda da twitter hesabını kendisinden başka bütün insanları aşağılayıp-sövmek, ne kadar muhteşem bir erkek arkadaşa sahip olduğunu ve onu ne kadar sevdiğini söylemek, 1hafta sonra da 15.kez ayrıldıklarını duyurup ona sövmek, sürekli mizah kelimesini kullanıp insanları aşağılayıp havalı olduğunu düşünerek kendi "mizah" anlayışını yüceltmek için kullanıyor, gerizekalı)
  • (E)ve(N)kişisi:
  1. Yeni ayrıldıkları eski sevgililerine neler kaybettiklerini göstermek amaçlı sürekli kıçlarının ve bacaklarının resimlerini paylaşıyorlar.
  2. Ne kadar muhteşem bir tatil geçirdiklerini herkes kanıtlamak üzere, kalem çekerek gittikleri denizden sürekli arkadaşlarıyla olan fotoğrafları paylaşıyor, altlarına da daha konuşmayı bilmedikleri ingilizce şeyler yazıyorlar.
  3. Tekrar bir eski sevgili sorunu olan, kıskandırma amaçlı, muhteşem tatillerindeki muhteşem erkek arkadaşlarıyla fotoğrafları paylaşıp #butatilhiçbitmesin yorumları bırakıyorlar.
  4. Eskiden arkadaşları, köpekleri ve tatlı fotoğraflarıyla dolu olan instagram hesaplarını artık sadece kendi fotoğraflarıyla dolduruyorlar. Bütün arkadaşlarıyla olan fotoğraflarını(benim de dahil olduklarım)siliyor, var olan fotoğraf sayılarını ise (A)kişisi yerine 40lı sayılarda tutmakta ısrar ediyorlar. Çünkü az fotoğraf sayısına sahip olmak çok havalı bir durum, 200lü sayılarda fotoğrafımın olması ne kadar ezik olduğumun kesin göstergesi sanırım. 
  5. Sürekli de artık bütün dünyanın öğrenmiş olabileceği en yakın arkadaşları olan (Z)kişisi ile fotoğraflarını paylaşıp ya onu ne kadar sevdiklerini ya da ne kadar özlediklerini yazıyorlar. 
  6. Paylaştıkları fotoğraflardan istedikleri sayıda beğeni alamadıkları zaman silip, 1saat sonra aynı fotoğrafı yeniden paylaşıyorlar.
Nefret etmediğim ama gerizekalı olan 2-3 erkek de kendilerine photoshopla 6pack ekleyemeyip, profil fotoğrafının büyütülememesi rahatlığıyla resimlerini değiştiriyorlar.
günlük seksi Mori fotoğrafı 
Son olarak da aşırı derecede kıskanmaktan nefret ettiğim bir youtuber var. Zoe Sugg-Zoella. Dünyanın en yakışıklı kardeşine sahip ve dünyanın en muhteşem aynı zamanda da en tatlı olan ikizleriyle çok yakın arkadaş, hemen hemen tanışmak isteyebileceğim bütün youtuberlarla fotoğrafı var ve bunları sürekli instagram hesabında paylaşıyor. Arada hesabına girip ne kadar muhteşem bir hayatı olduğunu düşünüp kendi kendime üzülmeyi seviyorum, ondan sonra da yukarıda bahsettiğim kişilerin hesaplarına girip başka hangi fotoğrafları sildiklerine bakıp sinir krizi geçiriyorum, en son olarak da Mori tarafından biraz ısırıldıktan sonra gidip kitap okuyorum ve genelde çikolata yiyip tonlarca kilo alıp uyumaya çalışıp uyuyamıyorum. Zoe'ye dönersek tatlı bir insan olarak sayılabilir ama fazla yapmacık gibi geliyor ve parmakları çok kısa:)
Neyse işte instagram manyaklarından bu kadar. Herhalde bunları sadece annemle paylaşmak yetmedi, nefretimi kusabileceğim,  arkadaşlarımın bilmediği bloguma sığınayım dedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder